loading...

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

بازدید : 484
چهارشنبه 9 ارديبهشت 1399 زمان : 23:25

سالاد شیرازی به عنوان یک سالاد ملی در ایران شناخته شده است و برای بیشتر غذاها در ایران، شایعترین پیش‌غذا یا خوراک است. بطور معمول دارای بافت ترد و مرطوب است و تا حدودی شبیه به پیکو د گالو و سالاد ایرانی است. تهیه این سالاد بسیار زمانبر و سخت است زیرا ابعاد قطعات بایستی به یک اندازه باشد.

طرز تهیه خورشت قیمه نذری خوشمزه و خوش رنگ
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 1

آمار سایت
  • کل مطالب : 11
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 12
  • بازدید کننده امروز : 11
  • باردید دیروز : 14
  • بازدید کننده دیروز : 10
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 28
  • بازدید ماه : 316
  • بازدید سال : 2546
  • بازدید کلی : 9383
  • کدهای اختصاصی