loading...

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

بازدید : 482
دوشنبه 4 اسفند 1398 زمان : 6:17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک توت فرنگی

کیک توت فرنگی

سکنجبین در واقع سرکه و انگبین و مخلوطی است از سرکه و عسل که به میزان و مقدار معین در هم می‌آمیختند و از مخلوط آن شربتی خوشگوار و معطر و فرح بخش به وجود می‌آوردند.

مواد لازم

  • 2 لیوان شکر (یا همین میزان عسل)
  • 2 لیوان آب
  • 1 قاشق غذاخوری سرکه
  • 1 قاشق غذاخوری عرق نعنا (یا 250 گرم نعنای تازه)

دستور العمل‌

  • ابتدا شکر و آب را در قابلمه‌ای بریزید و مخلوط کنید.

  • قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید ده دقیقه بجوشد.

  • بعد از حل شدن شکر و جوش آمدن شربت، سرکه را اضافه کنید.

  • مخلوط را دو دقیقه دیگر بجوشانید.

  • سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود.

  • وقتی شربت کاملا خنک شد، عرق نعنا یا برگ‌های شسته شده نعنانع تازه را به آن اضافه کنید و به هم بزنید.

  • در این مرحله شربت کمی‌عطر و بوی نعناع می‌گیرد و مرحله پایانی است و هم اکنون شربت آماده است.

طرز تهیه شربت سکنجبین خیار

  • داخل شربت سکنجبینمقداری خیار ریز ریز کرده و یخ می‌ریزیم و سکنجبین خیار تهیه می‌کنیم که بسیار برای فصول گرم سال مطلوب است. این شربت بهترین چیز برای رفع عطش در هوای گرم است.

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 1

آمار سایت
  • کل مطالب : 11
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 1
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 4
  • بازدید ماه : 97
  • بازدید سال : 324
  • بازدید کلی : 9844
  • کدهای اختصاصی